Modern of klassiek

een draaipoort voor elke stijl

Een mooie inrijpoort geeft uw woning extra charme. Of u nu kiest voor een laag model uit metaal, een hoge, volle houten poort of één van de vele andere varianten, er is voor elke woning een passende draaipoort.

Bij TM Sectionale poort te Oostrozebeke zorgen we voor een duurzame, stijlvolle en veilige afscheiding van uw oprit. Een enkele of dubbele draaipoort in (bewerkt) hout, aluminium of staal, naar binnen of naar buiten draaiend: dankzij de enorme keuze is er altijd wel een draaipoort die naadloos aansluit bij de stijl van uw woning.

U kunt bij ons rekenen op gericht advies over welk type inrijpoort technisch het meest efficiënt is en houden hierbij uiteraard rekening met de gewenste stijl en uw budget.

 

Draaipoort of schuifpoort

Het verschil

Wanneer mensen een mooie afsluiting voor hun oprit willen, stuiten ze al snel op de vraag of ze een draai- of schuifpoort verkiezen. Een basiskeuze die als eerste gemaakt moet worden vooraleer de verdere afwerking kan worden bepaald. Beide type poorten zijn beschikbaar in metaal, hout en aluminium en kunnen voorzien worden van automatisering en/of domotica, beveiliging aan de hand van een camera,…
Dus wat geeft dan de doorslag om te kiezen voor een draaipoort?

Je hebt minder ruimte nodig in de breedte.
Je hebt minder ruimte nodig in de breedte.
Het is minder zwaar waardoor het ook makkelijker handmatig te bedienen is.
Het is minder zwaar waardoor het ook makkelijker handmatig te bedienen is.
Het oogt iets eleganter en vriendelijker.
Het oogt iets eleganter en vriendelijker.
Qua eindafwerking heb je iets meer keuze.
Qua eindafwerking heb je iets meer keuze.
Een ruim aantal

keuzemogelijkheden

Eens u de keuze gemaakt heeft voor een draaipoort, heeft u nog heel wat keuzemogelijkheden. We zetten de belangrijkste graag even voor u op een rijtje.

 • Uit welk materiaal dient uw draaipoort te bestaan? De meest voorkomende zijn hout, metaal of aluminium.
  • Houten tuinpoorten geven een warme, natuurlijke uitstraling en zijn ecologisch en recycleerbaar. De prijs hangt af van het type hout dat u wenst, maar zal meestal iets duurder zijn dan bij andere materialen.
  • Metaal en aluminium geven uw poort een strakke en moderne uitstraling. Ze zijn uiterst duurzaam en hebben een iets langere levensduur dan de houten variant. Ook zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en zal de prijs meestal iets lager liggen.

Welk materiaal u ook kiest, op esthetisch vlak zijn ze erg veelzijdig en heeft u heel wat keuze qua kleuren en vormgeving.

 • Moet uw poort naar binnen of naar buiten draaien?
 • Uit hoeveel vleugels dient uw draaipoort te bestaan? En indien u voor twee vleugels gaat, wenst u dan twee gelijke delen of gaat u voor een 1/3 – 2/3 of andere verdeling?
 • En verder is er nog keuze tussen:
  • Elektrisch of handmatig openen en sluiten
  • Eventuele intercominstallatie
  • Openen met persoonlijke code, sleutel, vingerafdruk,…
  • Camerabeveiliging
  • Extra verlichting

Kortom: heel wat elementen om goed over na te denken. Wij staan u, indien gewenst, dan ook graag bij met advies op maat.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!