Onze troeven

Bij TM Sectionale poort hechten we veel waarde aan kwaliteit en klantentevredenheid. We vinden het dan ook heel belangrijk om dicht bij de klant te staan en hen te begeleiden bij de juiste keuze van hun poort. Het is tenslotte vaak een grote hap uit uw budget en daarom vinden we het belangrijk dat u op alle vlakken tevreden kunt zijn over het eindresultaat.

Een poort geeft uw woning een extra dimensie en zegt vaak veel over de persoon die er woont. De uitwerking en de look moeten dus niet alleen passen bij uw woning, maar ook bij uw karakter. Daarnaast moeten we uiteraard ook rekening houden met de technische mogelijkheden. Wanneer u een schuifpoort wenst, maar dat is niet haalbaar aangezien u niet genoeg ruimte in de breedte heeft, zijn wij er om hierbij de nodige uitleg te geven en eventueel een geschikt alternatief voor te stellen.

Wanneer u met TM Sectionale poort in zee gaat, kiest u niet alleen voor een gedegen leverancier, maar ook voor een partner die u bij staat van bij het eerste plan tot het plaatsen van de poort van uw droom. En ook daarna kunt u steeds bij ons terecht met al uw vragen of voor een jaarlijkse controle of onderhoudsbeurt.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!