De klassieker onder de sectionale poorten

De garagepoort

Een sectionale garagepoort bestaat al erg lang. Eerst moest je die loodzware dingen handmatig open- en dichtdoen, maar tegenwoordig gebeurt dit allemaal automatisch.

Sectionaalpoorten staan synoniem voor plaatsbesparing en comfort. Doordat ze verticaal omhoog worden getrokken kunt u uw wagen tot bijna tegen de poort parkeren en heeft u nog plaats over voor fietsen en eventueel andere zaken zoals uw doe-het-zelfmateriaal.

Naast het rolsysteem bestaat er natuurlijk ook een sectionale garagepoort die zijwaarts openschuift waardoor je meer ruimte in de hoogte uitspaart.

 

 

Vakmanschap op maat

Onze troeven

Wie op zoek is naar een bedrijf dat écht u luistert en advies geeft rekening houdend met het totaalpakket van uw wensen en uw budget, zit bij TM Sectionale Poort precies goed.

Wij volgen het proces op van bij uw aanvraag tot de opmaak van de offerte en het plaatsen van het allerlaatste vijsje. Heeft u nadien nog vragen? Dan kunnen we u snel en eenvoudig helpen.

Onze voornaamste troeven zijn dan ook:

Een goede klantenservice, ook na de plaatsing.
Een goede klantenservice, ook na de plaatsing.
Een perfecte installatie met oog voor detail.
Een perfecte installatie met oog voor detail.
Maatwerk van hoogwaardige kwaliteit.
Maatwerk van hoogwaardige kwaliteit.
Horizontaal of verticaal

Welke type poort kiezen?

Zoals hierboven reeds gezegd bestaan sectionale poorten in twee standaard modellen: verticaal (onder het plafond) en horizontaal (zijwaarts) sectionaal.
Hiernaast heb je natuurlijk ook nog keuze in materialen zoals hout, aluminium of staal. En ook in het type paneel heeft u diverse mogelijkheden: smal of breed gelijnd, effen; en voor de traditionele en rustieke huizen is er ook nog het cassettemodel.

Een zee van varianten dus, maar wij willen alvast de keuze tussen een verticaal en een horizontaal model voor u al wat vergemakkelijken door de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

VERTICAAL MODEL

  • Er is geen overhang naar buiten bij het openen, dus u kunt meteen uw oprit oprijden.
  • Een extra geïntegreerde deur is mogelijk.
  • Isoleert zeer goed.
  • Zowel handmatige als automatische bediening mogelijk.

HORIZONTAAL MODEL

  • Net zoals een verticale poort is er geen overhang naar buiten bij het openen.
  • Ideaal voor garages waar voorwerpen tegen het plafond bevestigd zijn of bij lage garages in combinaties met een hoger model auto.
  • In tegenstelling tot het verticaal model, kan je makkelijk binnen zonder de poort volledig te moeten openen.
  • Ook hier is een automatische bediening mogelijk.

Het grootste verschil zit dus vooral in de plaats die u nodig hebt in de garage. Heeft u vooral ruimte in de hoogte nodig, kies dan voor een zijwaartse poort. Wenst u naast uw wagen ook nog fietsen en dergelijke te plaatsen, ga dan eerder voor de verticale variant.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!